Úvod »Celiakia»Múky/Strúhanky » Múka ryžová polohrubá 500g
Najväčšou výhodou je jej ľahká stráviteľnosť oproti iným múkam.
Múka z bielej ryže má veľmi jemnú chuť. Je výborná na prípravu cookies. Použitie príliš veľkého množstva môže spôsobiť zrnitú textúru a drobivosť. Najlepšie je ryžovú múku používať v kombinácii s múkami s vysokým obsahom bielkovín, aby sa vyvážila štruktúra a cesto držalo pekne pohromade.
Ryžová múka patrí medzi základné múky na bezgluténové pečenie.
Zloženie: múka z lúpanej ryže
Analýza na 100g produktu: Tuky 0,4g – z toho Nasýtené mastné kyseliny 0g Sacharidy 74,3g – z toho Cukry 0g Bielkoviny 8,80g Soľ 0g Nutričné hodnoty na 100g produktu: Energia 1464kJ / 350kcal Alergény: –